Zene.

Életünk talán leguniverzálisabb kommunikációs eszköze. Egyetlen szó nélkül kifejezhetjük érzelmeinket.

Az esküvőn segítségével hatással lehetünk vendégeink hangulatára, átadhatjuk érzéseinket az első pillanattól az utolsóig.

Olyan zenéket válogattam tematikusan össze számotokra, melyekkel végigkisérhető, mi az én elképzelésem az esküvő zenei felépítéséről.

Esküvői Szertartásokhoz ajánlott dalok

Az esküvői szertartás az egyik legfontosabb programpontja a nagy napotoknak. Természetesen ahhoz, hogy ez a vendégek számára is ne csak vizuális élmény legyen fontos a hangosítása. Itt természetesen nem csak arról van szó, hogy az anyakönyvvezetőt és titeket is lehet hallani, hanem hogy zenei aláfestést is biztosítunk, a bevonulástól, egészen a gratulációkig, tematikusan, minden programponthoz az oda illőt. A mellékelt listában találtok néhány dalt, amelyeket már sokszor kértek a párok.

Napjaink kedvencei

Az elmúlt évek és az idei nyár slágereiből ezek azok a dalok, melyeket a legtöbbszőr kérték és fogják kérni a násznép tagjai. Egy esküvői dj számára nagyon fontos, hogy mindig naprakész legyen.

Örökzöldek

Különböző stílusokból készült válogatás, ahol kedvetekre böngészhettek, akár egy házibulit is meg lehet vele csinálni. Jó szórakozást hozzá!