Esküvő

„Esküvői DJ, vagy zenekar?” – sokszor felmerül ez a gondolat. Az általam képviselt szolgáltatások választ adnak, a „Miért dj-t válasszunk az esküvőnkre?” kérdésre, hiszen nem merülnek ki csupán abban, hogy a rendezvény kezdetétől a végéig mindig az előre megbeszéltek alapján a megfelelő időben és minőségben szólalnak meg a programponthoz illő zenék, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a látványra is.

Fontos, hogy mindig személyesen találkozzon a lemezlovas az ifjú párral az esküvőt megelőzően.

Megbeszélés az esküvői dj-vel

 

Fontos pont az igények felmérése. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma jegyespár, nincs két egyforma násznép, így minden esküvő más és más. Elengedhetetlennek tartom, hogy mielőtt részt veszek életetek egyik legfontosabb eseményén és hozzájárulok annak hangulatához, beszélgessünk, és feltegyek néhány olyan kérdést, melyek eredménye egy fergeteges hangulatú esküvői buli.

Polgári szertartás hangosítása

 

Az esetek döntő többségében a polgári szertartás az esküvő helyszínén kerül megtartásra. Ebben az esetben, hogy az igeneket a hátsó sorokban is hallani lehessen, szükség van megfelelő hangosításra. A ceremónia fényét emeli, ha az alkalomhoz illő aláfestő zenék is felcsendülnek. Ezek kiválasztásában is segítségetekre vagyok.

Vendégváró – Piknik 

 

Polgári szertartás Előtt – Helyett – Után … Ha úgy adódik, hogy a szertartás és a vacsora között kitöltetlen idő van, érdemes teret adni, hogy vendégeitek  jobban megismerjék egymást. Így a  buli is biztosan sokkal jobban sikerül. Kellemes háttérzene, extra költségek nélkül.

Zenei aláfestés esküvői vacsorához

 

Michael Bublé, Paul Anka, Nora Jones is játszhat nektek az esküvői vacsorátok alatt.

A gondosan válogatott zeneszámok és előadók megágyaznak egy felejthetetlen bulinak.

Esküvői buli

Nincsen mindig működő recept, csak gondos és alapos felkészülés. Természetesen vannak olyan slágerek a repertoárban, melyeket mindannyian szeretünk, de lényeges, hogy mindig egyedi, az aktuális közönség aktuális hangulatának megfelelő dallamok szóljanak. Ehhez felkészültség és tapasztalat kell. Mindent a ti igényeitekhez igazítok.