Esküvői DJ, DJ mSound

DJ mSound – Paál Márton esküvői Dj

Paál Márton – Dj mSound vagyok, esküvői dj. Az elmúlt 25 évben a zene meghatározó szerepet játszott az életemben.

15 éves koromtól kezdve a figyelmem erősen a lemezjátszók irányába terelődött, időm nagy részét kazetták, vinylek és cd lemezek társaságában töltöttem.

Barátaim korán kihasználták eme szenvedélyem, és a házibulik rendszeres lemezlovasaként álltam a dj pult mögé. A 90-es évek végétől kezdve a funkytól a vocal house és más modern stílusok irányába indultam el.

2010-től esküvőkre, céges rendzevényekre és születésnapi bulikra szakosodtam, ahol igazi házibuli hangulat megteremtése a legfontosabb célom. Fontos számomra, hogy megrendelőim ne kizárólag egy „jó bulit” kapjanak, hanem életre szóló élménnyel gazdagodjanak, ezért a folyamatos figyelem mellett kiváló minőségű hang-, fény- és vetítéstechnikai eszközökkel, valamint szakértő kollégákkal állok rendelkezésükre.

Rendezvényeinkhez minden alkalommal úgy állunk hozzá, hogy a velünk együtt dolgozó szolgáltatók munkáját a lehető legnagyobb mértékben támogassuk, hiszen csak így tudják kihozni magukból a maximumot.

Ezt a hozzáállásunkat a Magyar esküvő szakma azzal ismerte el, hogy Magyarország Top 3 esküvői lemezlovasává választottak 2018-ban, majd ezt megkoronázva 2019-ben az első hellyel jutalmaztak a Hungarian Wedding Awards-on Együttműködés kategóriában.

A Magyar Lemezlovas Egyesület tagjaként rendelkezem azokkal a jogosításokkal, melyek a legális munkavégzés nélkülözhetetlen feltételei.

Hiszem, hogy a minőségi zene egy kellemes környezetben összehozza az embereket.

Kövess engem