title image

Visszajelzések

Akik már tudják,

amit te is szeretnél.

Andi és Zoli

image5

Blanka és Barni

Esküvő Babérliget kúria - Esküvői dj
Esküvő Babérliget kúria - Esküvői dj

Vivien és Sab

Esküvői DJ - #eskuvoibuli #djmsound
Esküvői DJ - #eskuvoibuli #djmsound

Zsófi és Marci

zsofiesmarci

Szilvi & Csaba

Kedves Marci!

 

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Mindannyian! Még a buli megkezdése előtt kezdték a vendégek dícsérni az ízléses, hangulatos zenét! A vacsi alatt is pont annyi volt ami kellemsen hatott, nem volt tolakodó, stílusában teljesen beleillett az elképzelésünkbe.

Szuperül hoztad össze a különböző stílusokat, mindenkinek volt a kedvére való! A fények nagyon jók voltak a tánctéren, igazad volt!

Jobb, profibb szolgáltatást keresve sem találhattunk volna!

Ugyan több esküvőt nem szeretnék magamnak rendezni, de ha tőlem kérnek tanácsot csak Téged foglak ajánlani!

Millió köszönet még egyszer a fantasztikus munkádért, amivel hozzájárultál a nagy napunkhoz, amit azóta is csak álomesküvőként emleget mindenki!

 

Szilvi és Csaba

Helyszín: Rosinanate Szigetmonostor

Fotó: Mark Umbrella

Helyszín: Rókusfalvy Birtok Etyek

Fotók: Alapi Gábor

Eszter & István

Szeretnénk még egyszer megköszönni neked a közreműködést! A tökéletes hangulat megteremtéséhez nálad jobb embert nem is találhattunk volna! Szuper buli volt!
Eszter & István

Olcsi & Józsi

Szia Marci!

 

Nagyon köszönjük, nagyon hálásak vagyunk neked és Petinek azért, amit szombaton letettetek az asztalra. Hihetetlen profizmus, csak igy tudom jellemezni a munkádat. Már a vacsora elött, közben, és után is tökéletesen passzoló zenék, s utána a bulihoz is pontosan az, ami ennek a tarsaságnak kellett. Az összes megbeszélt szám, ami nekünk fontos volt, elhangzott, imádtuk, és az összes többi zene amit pakoltál, mind odavaló volt, és úgy volt jo, ahogy volt! Nagyon jól raéreztél a tarsaságra, hogy mi kell nekik 🙂 A hangzás, a fények, minden szuper volt.

Társaddal együtt a megjelenésetek is tökeletesen passzolt az eskuvőhöz. Az, hogy ilyenekre is figyelmet fordítottál, újabb jele a profizmusnak.

Köszönjük, hogy birtatok türelemmel és energával a bulit, ami vegül a vártnál sokkal tovabb, 6-ig tartott. A legvégén már én sem voltam annyira józan, mint az elejen, ott minket mar csak egy dolog mozgatott:

„ez a fantasztikus buli soha ne érjen véget, és örökké tartson” 🙂

Remélem, hogy ezzel a bódult motivaciómmal nem voltam túlságosan tolakodó veled szemben, ami a számkéréseket illeti. Ha mégis, akkor bocsánatot kérek érte, mert te csak dicseretet érdemelsz a szombati csodáért, amit odatettél nekünk a hajóra! Nagyon nagyra értekeljük, hogy kitartottatok velünk!

 

Egyik kedvenc mondatunk, amit az egyik barátnőnk a tánctéren odasúgott a fülembe, tökeletesen jellemezte a hangulatot:

„most nyomhatjuk meg azt a gombot, ami megállítja az időt”

Már a buli alatt, de azóta is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket, amiket szeretnek ezúton továbbítani neked. Az esküvő óta eltelt néhány napban már kaptunk megkeresést is, hogy segítsünk tippekkel és szervezésben másoknak. Részünkről mindenkinek azt fogjuk mondani, hogy rabízhatja magát DJ Msound-ra, a legjobb döntést fogja meghozni 🙂

Köszönjük, hogy segítettél életünk legszebb napját tökéletessé tenni.

Kívánunk neked még nagyon sok jó bulit!

Olcsi es Józsi

Helyszín: Columbus Hajó Budapest

Videó:Barabás Zsolt

Helyszín: Rókusfalvy Birtok

Fotók: Földi Tamás

Gabriella & Zsolt

Kedves Marci!

Amikor megkaptuk az esküvői filmünket újra szembesültünk azzal a csodás látvánnyal, amit Neked köszönhetünk.  
Ami még fantasztikus volt a munkádban, hogy minden megbeszélt zenét a megfelelő időben kaptunk, amitől úgy érezhettük magunkat, ahogyan elterveztük.
 Nekünk nagyon fontos volt a zene hangulata, hisz a szertartás és egyéb részeknél nagyon fontos szerepet játszik. Ami pedig a bulit illeti, azt kell mondjam soha nem éreztük ilyen jól magunkat és soha nem volt ennyi jó zene egy buliban sem, ahol voltunk.
 Amíg a zene szólt, mindenki táncolt és nagyon jól érezte magát. A vendégektől is csupa pozitív visszajelzést kaptunk a zene minőségére és lendületére vonatkozóan, hiszen ülni csak akkor láttunk vendégeket, ha ettek. 
Külön köszönet a diszkrécióért a velünk való egyeztetésekkor, hogy az egymásnak szánt meglepetések a várt eredményt okozhassák.  
További sok remek party-t és rendezvényt kívánunk, hogy mások is részesei lehessenek egy olyan eseménynek általad, ahol ülni nem, csak táncolni érdemes!

Nagy ölelés és Puszi

Gabriella & Zsolt

Ági & Arnold

Marciiiii!

Köszönünk szépen mindent,csúúúcs voltál! A fotók magukèrt beszélnek,hogy milyen hangulatot csinàltál 😉 !

Pacsi,puszi:

Á&A

Helyszín: Columbus Hajó

Fotók: Erdélyi Gábor

Helyszín: Barabás Villa

Fotók: Karczag Dániel

Ivett & Krisztián

Marci volt a DJ több barátunk esküvőjén, és mindig hatalmas bulikat csinált, ezért amikor a saját lagzinkra került sor, tudtuk hogy Ő a mi emberünk!

Ő mindig felkészül a partira: előzetesen találkoztok vele, megismerkedtek, aztán összeállíthatjátok a kívánságlistáitokat. Nem csak „kedvenc számok” listáját küldhettek neki, hanem „tiltott számok” listáját is, amiket akkor sem fog betenni, ha a részeg nagybácsik mindenképpen Lagzi Lajcsira akarnak vonatozni. Igazodik az ízlésetekhez és olyan zenét játszik, amiket ti szeretnétek, és amiket a barátaitok is kérnek.

Hajnalig zenél: ha jó a közönség, pirkadatig táncolhattok!

És legfőképpen: Marci nagyon korrekt és nagyon laza arc!

Szívből ajánljuk!

 

Ivett&Krisztián

Kata & Tamás

Szia Marci!

 

Nagyon szépen köszönjuk a munkád, fantasztikus bulit csináltál, igy az hogy az esküvőnk ilyen zseniálisra sikeredett az nagyon nagyrészt Neked köszönhető.
 Minden kérésünket betartottad, mindenre odafigyeltel még olyanra is,amit nem is kértünk pusztan figyelmesség a reszedről. Idősebbeknek, fiataloknak mind mind nagyon tetszett minden.
 Boldog vagyok,hogy Nóra ajánlott Téged és hogy megismerkedhettünk.

 

Egyszerűen szuper vagy!

Köszi mindent,

 

Kata és Tamás

Helyszín: Fortuna üdülő Leányfalu

Fotók: Greguss Tamás

Helyszín: Grand Hotel Danubius Margitsziget

Fotók: Sás Benedek

Orsi & Andy

Marci did an absolutely stellar job at our wedding. From the first contact, he made the process super-easy for us. Based on only a few hastily written emails from our end, he gauged our taste perfectly.
The music was spot on all the way through, seamlessly gliding from afternoon chill to early morning sing alongs via the best party we have ever had. (Seriously, some of our friends are now actually planning a wedding or a renewal of vows because they had so much fun at ours!)
But Marci did so much more than just playing the best music ever (and that is not a small ask!): he played all the songs that our guests asked for (with one notable exception, and for this I am eternally grateful for him!) and our crowd wasn’t the easiest with people from all over the world; and he even had time to prepare a lovely surprise for us (yes, I am not telling!). He was also game in relation to all of the Hungarian wedding rituals as interpreted by our English guests – you can imagine that this must have required mind reading, no less. And it all just flew.
Top notch, really – we feel very lucky that we had him as our DJ.
Orsi & Andy